PanelClix

PanelClix is hét onderzoekspanel van Nederland, waar jouw mening telt

Over PanelClix

PanelClix is sinds 1999 als online veldwerkleverancier actief in het beheren en bouwen van een online internationaal panel. Momenteel heeft PanelClix eigen panels in Nederland en België (Vlaanderen en Wallonië).

PanelClix combineert de ruime ervaring op het gebied van online veldwerk met geavanceerde technologieën om dagelijks voor een groot aantal marktonderzoekbureaus en instellingen online veldwerk uit te voeren. Hierbij kan PanelClix zowel sample-only services als ook full services leveren.

Momenteel biedt PanelClix toegang tot een groot aantal respondenten in de twee landen. Door onze gespecialiseerde online panels (o.a. een B2B-, medisch- en media panel) is zij in staat leden zeer gericht te benaderen. Dit stelt jou in staat om snel en eenvoudig onderzoek onder het online panel uit te voeren. Lees onder Panel nodig? meer over onze online panels of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat bieden wij

Online Marktonderzoek

Leden worden anoniem gevraagd hun mening te geven over uiteenlopende onderwerpen

Online Panel

PanelClix beschikt over een groot online Panel van meer dan 120.000 leden toegespits op up-to-date uitgebreide ledenprofielen

Diensten

PanelClix biedt een operationele expertise en een moderne en beveiligde infrastructuur

Actief in meerdere landen

Actief in Nederland en België (Wallonië en Vlaanderen)

Wie zijn wij

Margot

Sales Manager

Thijs

Manager Operations

Brian

Project Manager

Enkele van onze partners