Vacature: Customer Care medewerker

Customer Care medewerker

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds
Parttime uren: 32-40 per week
Salaris: € 2.350 tot € 2.800 /maand, op basis van 40 uur

Customer Care medewerker met passie voor mensen gezocht!

Ben jij een bevlogen probleemoplosser met een groot inlevingsvermogen? Wil jij altijd dat extra stapje zetten om anderen te helpen? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren voor de functie van Customer Care medewerker bij onze labels EuroClix en PanelClix! In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze leden en ondersteun je hen bij diverse vragen en uitdagingen, zoals registratie, puntenbijschrijving en uitbetaling. Dit doe je hoofdzakelijk via e-mail, social media en soms telefonisch. We zijn op zoek naar iemand die onze klantbeleving naar een hoger niveau kan tillen en kritisch tegen bestaande processen kan aankijken.

Voor deze rol bieden wij een salaris van € 2.350 tot € 2.800 per maand (op basis van 40 uur per week, afhankelijk van leeftijd en ervaring).

Maar dat is nog niet alles, want bij iFlavours bieden we jou:

  • Flexibele werkdagen, deels vanuit huis (in overleg en max. 2 dagen);
  • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40-urige werkweek);
  • Mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen;
  • Bijdrage aan je pensioen;
  • Thuiswerkvergoeding;
  • Reiskostenvergoeding (zelfs als je met de fiets komt);
  • Gezellige team-uitjes en wekelijkse borrels;
  • Verzorgde lunches, onbeperkt lekkere koffie, thee en fruit.

We werken vanuit een fijn opgezet kantoor in Amsterdam, dat goed te bereiken is met OV (metro op 3 min. lopen), fiets en auto (gratis parkeerplek).

Wij zijn iFlavours, een succesvol internetbedrijf met 25 jaar ervaring. Onze leden sparen punten (Clix) en kunnen deze omwisselen voor euro’s. We groeien gestaag en zijn actief in verschillende gebieden, zoals online marketing, e-mail marketing en veldwerk voor online onderzoek.

Ben jij behulpzaam, leergierig, betrouwbaar en integer? Dan pas jij perfect in ons team. Je bent minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woont binnen een straal van 25 km rond Amsterdam. Daarnaast beschik je over HBO-denkniveau, beheers je de Nederlandse taal uitstekend en heb je ervaring met MS Word en MS Excel.

Krijg jij energie van het ondersteunen van anderen? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Zorg dat je C.V. én motivatie klaar staan, want sollicitaties zonder deze documenten worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.